Připravte se na novou sezónu s předstihem

Zahradní nábytek do poloviny dubna s 20% slevou

Na nadcházející jarní a letní sezónu jsme připraveni. Abyste si mohli dopřát hřejivé sluneční paprsky v pohodlí stylového zahradního nábytku, začínáme náš sklad plnit novými i stálými, avšak velice oblíbenými produkty.

Mezi největší novinky patří dokonalé kolekce Thorvald a Ville od dánské značky &Tradition. Kombinují pevnost s měkkostí, odolností a atraktivním vzhledem.

Nesmíme opomenout ani oblíbený outdoorový nábytek od Hay, který rozšiřuje svou nabídku o další druhy. Nově tak můžete v nabídce najít jídelní či konferenční stůl, sofu i jídelní lavici Crate, nové židle Type, jídelní stoly Ceramic, nebo novou povrchovou úpravu kolekce Hee.

Také Muuto rozšiřuje svou nabídku o jídelní stůl 70/70 a ergonomicky tvarované židle Fiber i barevné provedení stálice Linear Steel.

Do 15.4.2024, do konce veletrhu For Garden v letňanském PVA EXPO PRAHA, kterého se budeme také účastnit a tyto nové kolekce zde představíme, můžete zahradní nábytek zakoupit s 20% slevou.

Akce se vztahuje pouze na skladové zásoby, nelze ji uplatnit na již zlevněné produkty, produkty se speciální cenou a značku Ethnicraft.

A jako bonus vám přinášíme 50% slevu na veškeré skladové produkty značky Vincent Sheppard a 35% slevu na produkty Houe až do vyprodání zásob.

Všechny novinky postupně přidáváme na náš e-shop.

Vytvořeno